Despre

Panorama-Iasi-Sf-Nicolae-Domnesc
Probabil nu știați că:
Avortul la cerere. Divorțurile. Mândria de a fi gay. Sentimentele antisemite. Islamul.
Religiile orientale. Eutanasia. Inteligența artificială. Tehnologiile de vârf. Cutremurele. Cancerul. Modificarea ADN-ului. Controlul societății de către stat. Bisericile transformate în restaurante sau săli de dans….
Au ceva în comun: toate sunt coordonate de aceeași minte sinistră.
„Veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face liberi.”
Scopul nostru este să informăm și să motivăm pe cititorii noștri pentru a conștientiza în mod continuu faptul că ființele umane nu au o existență independentă și haotică, și că au și ei un manual de utilizare, de care trebuie să țină cont.Autorii articolelor noastre sunt unii dintre cei mai fini cunoscători ai fenomenului creștin din România, Statele Unite ale Americii și Anglia.

Deschideți ochii prietenilor voștri preferați oferindu-le Revista Creștină – cel mai bun
pretext pentru a le comunica adevărul, și pentru a-i face să experimenteze libertatea și adevărul.

Dintre articolele noastre vă recomandăm: Ce ar trebui să facă Papa, Căsătoriile dintre persoanele de același sex și moartea libertății.

 


 

Revista Creștină este destinată publicului larg din România. Este ne-denominațională, bilunară, și abordează subiecte creștine prin autori creștini România și din lume, fără să facă uz de elemente care nu există în toate cultele creștine, tradiționale sau protestante, dându-i lui Dumnezeu gloria care I se cuvine.

… ar fi trebuit să spună cuvintele Mele poporului Meu, şi să-i întoarcă dela calea lor rea, dela răutatea faptelor lor. (Ieremia 23:22)

Dacă vor fi și autori care nu și-au declarat apartenența la credința creștină, aceștia vor fi rugați să respecte principiile creștine ale revistei.
Revista este utilă atât celor care nu au cunoștințe în domeniul biblic, cât și celor care manifestă un interes față de credință. Vom publica articole care vor trata subiectele de actualitate dintr-o perspectivă creștină, biblică, care să contracareza atacurile aduse credinței creștine și să echilibreze informațiile de pe piață prin prezentarea lor dintr-un unghi diferit decât cel în care o face mass media seculară.

Subiecte creștine tratate (pe lângă multe altele):
• ce înseamnă să fii creștin?
• care sunt caracteristicile definitorii ale unui creștin?
• aspecte greșite în închinare
• caracterul creștinului

Pe lângă subiectele cu caracter evident creștin sau biblic, vor fi tratate și domenii care afectează viața cotidiană a fiecărui cetățean:
• căsnicia
• exagerări pe site-urile ortodoxe și masonice
• transhumanism
• schimbarea de paradigmă în domenii în care Biblia este foarte clară
. articole pro-semitice
• știri și analize legate de Orientul Mijlociu
• proiecte umanitare
• interviuri cu personalități creștine.

Căci noi n’avem de luptat împotriva cărnii şi sîngelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpînitorilor întunerecului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii cari sînt în locurile cereşti. (Efeseni 6)